Conferinta Progresiv 2020


MAR 11 - 13

Conferinta Progresiv 2020 Sinaia, Sinaia, Romania
When: 07:00 - 19:00

Add to calendar

03/11/2020 07:00 03/13/2020 19:00 Europe/Bucharest Conferinta Progresiv 2020 Sub sloganul THE AGE OF DISRUPTION, Conferinta Progresiv, cel mai mare eveniment de business din piata romaneasca de retail & FMCG va reuni in perioada 11-13 martie 2020 la hotelul International din Sinaia peste 450 de profesionisti de la cele mai importante nivele de decizie Hotel International

About

It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change. (Charles Darwin)


La aniversarea de 20 de ani a Conferintei Progresiv, marcam inceputul unei noi ere in retail & FMCG: “The Age of Disruption”. Evolutiile liniare sunt acum de domeniul trecutului, iar marea provocare pentru companii si branduri este sa ramana relevante pe o piata modelata tot mai mult de factori disruptivi.

“The Age of Disruption” este despre conectivitate, digitalizare, convenience, personalizare si sustenabilitate. Consumatorul hiperconectat are acces la informatii mai mult ca oricand si impune standarde mai ridicate producatorilor si retailerilor deopotriva. Social media naste triburi de consumatori, iar brandurile trebuie sa se adreseze fiecaruia dintre acestea intr-un mod distinct, prin personalizarea ofertei – un megatrend al viitorului monetizat in prezent mai mult de start-upuri de nisa, inovatoare.

In era digitala, doar cativa jucatori din comert au reusit sa dezvolte un model viabil de omnichannel retail, restul sunt inca in faza de trial & error. in acelasi timp, comertul clasic este pus la incercare de dezvoltarea unor modele de vanzare direct-to-consumer de catre producatori.

Nu in ultimul rand, viitorul va fi sustenabil sau nu va fi deloc. Initiativele de business sau de management din retail & FMCG cu impact pozitiv asupra mediului devin un pilon strategic important pentru viitorul pietei si al planetei.


 ■ Prin ce transformari trec businessurile in iuresul acestei schimbari de paradigma aduse de noua era “Disruptive”?
 ■ Ce inovatii stau la baza acestor transformari?
 ■ Ce putem invata din experienta pietelor mai dezvoltate care au resimtit pe propria piele efectele noilor factori disruptivi?


La Conferinta Progresiv 2020 aducem raspunsuri prin studii de caz, viziuni de business inovatoare, insighturi de la marile companii de market research si dezbateri pe subiectele cele mai “fierbinti” ale momentului.

Toate acestea pentru a-ti articula ideile, prognozele si asteptarile pentru viitor.

Fii parte a celui mai vizionar eveniment din industria de retail & FMCG din Romania: Conferinta Progresiv!

Venue

Hotel International

Sinaia
Sinaia Romania


Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/html/v2-staging/front/application/modules/event/controllers/IndexController.php on line 33