RIUF IASI AGENDA

Claudiu Florea

Claudiu Florea

Antreprenor

Dora Morhan

Dora Morhan

Opera Naţionala Română Iaşi

10:30 - 11:10

Panel

Alegerile sunt întotdeauna grele, indiferent de natura lor. Însă alegerea facultății este una dintre cele mai importante decizii pe care le ei în viață. Click pe sesiune pentru a afla mai multe detalii.
Ciprian Păiuș

Ciprian Păiuș

Fundațiea Comunitară Iași

11:20 - 12:00

Panel

Vrei să faci din anii de studiu cea mai frumoasă experiență? Atunci la sesiunea Re-imagine school afli de ce trebuie să fii proactiv, cum poți face alături de prietenii tai cea mai faină echipă, de ce să te implici și ce oportunități de voluntariat și mentorat ai.
Vasile Biber

Vasile Biber

Afterhills

Marina Topcian

Marina Topcian

Project Manager Grapefruit

12:10 - 12:50

Panel

Nu spunem vorbe mari când susținem sus și tare că eșecul este important în dezvoltarea personalității tale. La sesiunea Learn to fail, don’t fail to learn afli de la oameni care au trăit pe pielea lor experiențe nereușite cum poți transforma eșecul în cel mai bun sistem de învățare.
Adina Bădăluță

Adina Bădăluță

WINK Public Multimedia

13:00 - 13:50

Workshop

Ai avut idei bune, dar le-ai ținut pentru tine din cauza tracului pe care îl simți când vine vorba de public speaking? Well, hai la Speak UP for your succes ca să înveți cum trebuie structurat un discurs și ce implică susținerea lui. Dă voce ideilor tale!

14:00 - 14:50

Workshop

Îți place muzica? Oriunde te duci ai căștile cu tine? Atunci music on, please! La atelierul de DJing Alexandru Gherman (DJ Shiver) te învață ce înseamnă un mix, dar și ce presupune să fii DJ, pentru că da, crede-ne, și aici munca, originalitatea și implicarea își spun cuvântul!
Dr Will Blewitt

Dr Will Blewitt

Coventry University

15:00 - 15:50

Panel

Games Technologies - hardware, software, and design principles - have become pervasive throughout many sectors beyond the Games Industry itself. Click here to find out more.