RIUF CLUJ-NAPOCA AGENDA

Victor Miron

Victor Miron

Cărţile pe faţă

Tică Darie

Tică Darie

Made în Roşia Montană

10:30 - 11:10

Panel

Școala poate să fie cea mai cool experiență dacă știi cum să înveți eficient. Hai la Prima sesiune de educație nonformală să afli metode alternative de învățare, cum să îți folosești pasiunile în procesul educațional și cum să te distrezi în timp ce acumulezi informații.
Andrei Mutu

Andrei Mutu

I Love Cluj

Alin Vaida

Alin Vaida

Jazz in the Park

11:20 - 12:00

Panel

Respiri creativitate? Ți-ar plăcea să îți faci un job din asta? La sesiunea de discuții Alungă plictiseala: Think outside the box afli de la profesioniști din domeniu ce calități sunt necesare pentru o astfel de carieră, ce job-uri poți avea și cum arată o zi obișnuită de muncă.

12:10 - 13:00

Workshop

Te bucuri zilnic de cele mai tari mix-uri și te-ai întrebat în sinea ta ce face DJ-ul ca să obțină cel mai bun sound? La atelierul de DJing Alexandru Gherman (DJ Shiver) îți arată povestea din spatele track-urilor.
Daniela Dumulescu

Daniela Dumulescu

consultant UNICEF și psiholog

13:10 - 14:00

Workshop

CV-ul nu mai demult doar o formalitate la angajare. CV-ul vorbește despre tine, înainte ca tu să apuci să pășești în compania la care vrei să lucrezi, așadar el trebuie să fie remarcabil. Click pe sesiune pentru a afla mai multe detalii.

14:10 - 15:00

Workshop

De multe ori când aplici pentru un job în timpul facultății sau proaspăt ieșit din facultate te trezești cu întrebarea capcană: “Ce experiență ai?”. Click pe sesiune pentru a afla ce puteți răspunde într-o situație de genul.
Dragoș Buzzi

Dragoș Buzzi

The Entrepreneurship Academy

15:10 - 15:50

Panel

The Entrepreneurship Academy (EA) este singura facultate antreprenorială din România, unde studenții învață practic încă din prima zi de școală cum să își construiască și să își dezvolte un business. Click pe sesiune pentru a afla mai multe detalii.
Tarek Kouatly

Tarek Kouatly

Swiss Hospitality Management Schools

10:30 - 11:10

Panel

Due to their industry oriented curricula, to the close ties with the big names in the hospitality business and to their high reputation on the international job market, César Ritz Colleges, SHMS, HIM, IHTTI or CAA are one's best choice for study in order to become tomorrow's sought for leaders.

11:20 - 12:00

Panel

Studiile în străinătate sunt o oportunitate extraordinară pentru un tânăr, șansa de a-și depăși orizonturile personale și profesionale ce-i erau deschise până la acel moment, ocazia de a-și testa cu adevărat abilitățile de viață.Vino la prezentare să afli care sunt pașii pe care trebuie sa îi urmezi
Silvana Stoicescu

Silvana Stoicescu

UNIVERSALIO

12:10 - 12:50

Panel

Serviciul de consiliere personalizată UNIVERSALIO este alături de tine pe parcursul întregului proces de aplicare la studii în străinătate.Te ajutăm să identifici universitățile și programele cele mai potrivite, fie că e vorba de licență sau master și să construiești cea mai bună aplicație posibilă.
Dr Will Blewitt

Dr Will Blewitt

Coventry University

13:00 - 13:40

Panel

Games Technologies - hardware, software, and design principles - have become pervasive throughout many sectors beyond the Games Industry itself. Click here to find out more.
Michael Jaumann

Michael Jaumann

DAAD - Study in Germany

13:50 - 14:30

Panel

Doriți să aflați mai multe despre oportunitățile unui studiu în Germania? Vă așteptăm cu informații despre un sistem de invătamant axat pe excelență, costuri moderate de studiu și trai, posibilitatea de a studia și în limba engleză într-o atmosferă internațională.
Monica Marta

Monica Marta

British Council

14:40 - 15:20

Panel

IELTS is the world’s proven English test. Over 3 million candidates took the test last year to start their journeys into international education and employment. IELTS is recognised by more than 10,000 institutions across 130 countries. Click here to find out more.