RIUF BUCUREşTI AGENDA

Laura Constantin

Laura Constantin

Owner Henna Journey

Petru Păun

Petru Păun

Actor

10:30 - 11:10

Panel

Ca să devii cea mai bună versiune a ta, ce înveți la școală trebuie să fie completat de ce înveți din experiențele prin care treci zilnic. Cum faci asta? Click aici pentru a afla mai multe!
Mihai Călin

Mihai Călin

Actor

Stere Gulea

Stere Gulea

Regizor

11:20 - 12:00

Panel

Îți este frică de eșec? Speakerii îți vor vorbi la sesiunea Learn to fail, don't fail to learn despre cum să-ți setezi corect obiectivele, cum să tratezi un eșec cu calm și obiectivitate și cum să folosești orice experiență negativă în favoarea ta.
Andrei Niculae

Andrei Niculae

DJ Virgin Radio

12:10 - 12:50

Panel

Admiterea este un proces care te solicită, dar cu siguranță deja te gândești ce vei face după ce ajungi la facultatea dorită. Cum găsești oportunități de dezvoltare într-un mediu nou, ce rol are networking-ul și cum să nu te plafonezi afli de aici.
Amalia Năstase

Amalia Năstase

CEO Amalia Năstase Communications, Amalia Năstase Communications

13:00 - 13:50

Workshop

Pe scurt, trebuie să știi cât de bun ești și de ce ești special, ca să poți să alegi când să spui nu. Despre cum tratezi astfel de momente îți vorbește la sesiunea În echilibru | Cum și când să spui nu, Amalia Năstase.
Mădălina Dobrovolschi

Mădălina Dobrovolschi

Purtător de cuvânt al Președintelui României

14:00 - 14:50

Workshop

Uneori ideea de public speaking îți poate da emoții, de aceea e bine să știi din start cum trebuie pregătit un discurs și care sunt elementele-cheie de care să ții cont când îl susții. Mădălina Dobrovolschi te va ajuta să devii un orator bun la atelierul Talk like a pro! Atelier de public speaking.
Adrian Sion

Adrian Sion

General Manager Right Fit

15:00 - 15:50

Workshop

Când aplici la universitate sau la job, evaluatorii obțin prima imagine despre tine din CV. Te poți face remarcat, iar la atelierul SUPERPOWERS - Cum să scrii un CV de 10 Adrian Sion îți va spune ce înseamnă un CV bun în 2019 și, totodată, ce nu trebuie să conțină el.
Day 2

Dragos Buzzi

Dragos Buzzi

The Entrepreneurship Academy

Veronica Soare

Veronica Soare

Founder minuni.ro

10:30 - 11:10

Panel

Voluntariatul a câștigat tot mai mult teren și în România, iar impactul pe care astfel de activități îl aduc la dezvoltarea personală şi experienţa profesională este mare. Cum să alegi unde să faci voluntariat și ce impact poți aduce în comunitate prin munca de voluntar afli aici.
Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță

Jurnalist DigiFM

11:20 - 12:00

Panel

Este important să știi să faci din anii de școală cea mai frumoasă experiență, să știi care îți sunt oportunitățile de mentorat și voluntariat și de ce să fii proactiv. La sesiunea Re-imagine school te vei inspira și vei afla despre aceste experiențe de la speakeri.
Medeea Piron

Medeea Piron

Membru echipa de comunicare a Ambasadei Suediei la București

12:10 - 13:00

Workshop

La Atelierul de social media. Pagina de Facebook, carte de vizită Medeea Piron te va învăța ce să nu postezi niciodată, cum trebuie să arate fotografiile de profil și biografia și de ce contează ce punem pe social media.
Stelian Muscalu

Stelian Muscalu

Jurnalist Digi24

13:10 - 14:00

Workshop

Când începi facultatea, fie că mergi în străinătate sau rămâi în țară, trebuie să devii mai responsabil financiar. Ce înseamnă asta, cum să economisești și în același timp să te bucuri de activități cool și cum să-ți planifici bugetul afli la atelierul Educație financiară. Cum ne gestionăm banii.
Claudiu Stan

Claudiu Stan

Assistant Professor in the Department of Physics at Rutgers University Newark

14:10 - 15:00

Workshop

Te întrebi cum este să studiezi în SUA și ce presupune sistemul educațional de acolo completat de oportunitățile care se ivesc pe piața muncii? Click aici pentru a afla mai multe!