Event details

Cand a fost ultima data cand te-ai intrebat "De ce facem lucrurile asa si nu le facem altfel"? Odata ce ti-ai pus aceasta intrebare ai pornit deja pe un drum al inovatiei.

Indiferent unde esti pe acest drum, pe 3 noiembrie la HR Innovation Conference iti aratam scurtaturi si te alimentam cu inspiratie pentru a ajunge la destinatia aleasa de tine.

La ce sa te astepti de la editia din acest an?

#hrinnovationconference este probabil singura zi din an in care cei mai influenti oameni ai HR-ului din Romania se strang in aceeasi sala, intr-un mediu prietenos si deschis invatarii si schimbului de experiente si contacte relevante.

Indiferent de pozitia pe care o ocupa in companie, inovatia ar trebui sa fie pe lista de responsabilitati a tuturor angajatilor. La Conferintele HR Club sunt alaturi de noi an de an aproape 500 de specialisti, cu expertiza in diferite arii de business si industrii, mediul perfect pentru a crea noi legaturi, proiecte si planuri de viitor. Te vom pregati si inspira si in acest an pentru a trece la actiune din a doua zi. E o promisiune!

#hrinnovationconference iti prezinta oameni care te vor inspira sa faci schimbari de mentalitate, oameni care te vor motiva prin exemplul lor sa iei deciziile corecte pentru tine si aduce oameni care te vor invata cum sa creezi in jurul tau mediul propice pentru ca toate schimbarile sa poata fi implementate cu succes.

Ziua de 3 noiembrie va fi dedicata descoperirii calitatilor pe care le au in comun inovatorii. Una dintre cele mai importante astfel de calitati este cea de a-si pune mereu intrebari, cum ar fi “De ce se fac lucrurile asa si nu intr-un alt fel?”. Raspunsul la aceasta intrebare, combinat cu alte patru comportamente identificate de Hal Gregersen ca fiind definitorii pentru inovatori, sunt cele care le aduc succesul si ne fac pe toti sa exclamam “Cum de nu s-a gandit nimeni la asta pana acum?”. Cu astfel de oameni iti propunem sa te intalnesti pe 3 noiembrie si suntem siguri ca povestile lor te vor motiva!

#hrinnovationconference iti va prezenta cele mai noi produse si proiecte ale furnizorilor din domeniul nostru cu un nou concept de zona expozitionala: #hrinnovationexpo. 

... dar, poate cel mai important lucru

#hrinnovationconference te provoaca sa te folosesti de aceasta zi ca sa cunosti cati mai multi oameni la fel de pasionati de HR ca si tine, sa gasesti raspunsuri la intrebari, sa pornesti noi proiecte si sa iti faci noi prieteni.

Daca esti din Timisoara sau Cluj si nu reusesti sa ajungi pe 3 noiembrie la Bucuresti, trebuie sa stii ca transmitem LIVE sesiunea celor doi keynote speakeri si in orasul tau. Contacteaza-ne pentru a afla detalii despre locatie si pret. 

Avem multe surprize pentru tine, dar nu vrem sa le divulgam pe toate de la inceput, asa ca te asteptam pe site-ul nostru si in perioada urmatoare ca sa fi la curent cu toate noutatile. Te poti abona aici la e-mailurile noastre, ca sa primesti toate noutatile despre conferinta direct in inbox-ul tau!